#DutchTechFest
#DutchTechFest
Dutch Tech Fest on Facebook Dutch Tech Fest on Instagram Dutch Tech Fest on Twitter Dutch Tech Fest on LinkedIn Dutch Tech Fest on Youtube

24 maart 2023

8 & 9 juni: inspireer en verwonder tijdens #DutchTechFest in het Klokgebouw!

Tijdens #DutchTechFest – op donderdag 8 & vrijdag 9 juni – is het Klokgebouw in Eindhoven dé innovatie-hotspot voor leerlingen uit het voortgezet onderwijs, studenten en professionals. Om een toekomstbestendige samenleving te behouden zijn er meer goed opgeleide en ervaren mensen nodig met technische en technologische kennis en vaardigheden. Dutch Technology Festival laat jongeren zien en beleven dat technologie fun is én de wereld verbetert. En belangrijker nog: dat zij daar zelf een bijdrage aan kunnen leveren. Het Klokgebouw wordt 8 & 9 juni omgetoverd tot een innovatie-hotspot verdeeld in area’s waar we als regio koploper in zijn: health, mobility, food, security en energy.

In het Klokgebouw maken de leerlingen, studenten en professionals kennis met technologische innovaties van bedrijven en organisaties. Ook ontdekken ze welke opleidingen er zijn om later zelf in deze werelden aan de slag te gaan. Wil jij meedoen aan #DutchTechFest?

Wat staat je te wachten als innovator?

Als je als innovator deelneemt aan het festival:
Krijg je jouw eigen ‘space’ in een van de area’s: uitgerust met diverse voorzieningen
Krijg je de kans om 2 dagen lang jouw innovatie, demo, presentatie, product of technologie te presenteren aan leerlingen, studenten en professionals
Meedoen kost je niets, we vragen jou – of samen met een collega of vakgenoot – deze twee dagen leerlingen en studenten te inspireren over een toekomst in tech.

Doe jij mee met #DutchTechFest?

Wil jij samen met andere innovators onze #DutchTechFest-festivalgangers inspireren, verwonderen en laten nadenken over een toekomstige baan of studie in tech? Doe mee met Dutch Technology Festival 2023: samen nemen we een kijkje in de toekomst!

Stuur een mail of bel naar m.dewit@brainportdevelopment.nl of
06-81787029.

Onze partners