DTF on Facebook DTF on Instagram DTF on Twitter DTF on LinkedIn DTF on Youtube

AAE

AAE – Pushing Technical Boundaries
De AAE groep is sinds de oprichting in 1976 uitgegroeid tot een geavanceerd hightech machinebouwer met een sterk internationaal karakter. Wij zijn AAE, leading edge, innovatief en hightech. Dit maakt ons hechte familiebedrijf tot de ambitieuze, internationale machinebouwer die we vandaag de dag zijn. Met bijna 400 medewerkers ontwikkelen en vervaardigen wij producten waarmee we continu de grenzen van de techniek opzoeken. Van complexe, fijnmechanische, vaak ultra schone assemblages, klant specifieke machines. Met deze grensverleggende technologie dragen wij een steentje bij aan een slimmere, mooiere, meer duurzame en simpelweg leukere wereld. ‘We move the world happily forward by providing groundbreaking high tech solutions’. Daar ligt onze kracht.

Onze mensen maken het verschil
AAE is een kennisbedrijf en daarmee zo succesvol als haar medewerkers; zij maken het verschil. Onze cultuurwaarden zijn niet voor niets: Ambitious, Can-do, Human en Together. We leggen de lat hoog, zijn vastberaden, betrokken bij onze mensen en doen het samen. ‘Samen. Nooit alleen.’, Daar ligt onze kracht. We zijn altijd onderdeel van een groter goed. Je kunt ons zien als sparringpartner, oplosser en vooral als ontwikkelaar. Wij zijn er trots op deel uit te mogen gaan maken van dat hogere doel.

Proud to be part of something great – Ons partnerschap met Dutch Technology Festival
AAE is door de jaren heen sterk betrokken geraakt bij opleidingstrajecten op diverse niveaus en in verschillende studierichtingen. Wij werken nauw samen met scholen en opleidingsinstituten in de Brainport regio. Zo bieden we leerlingen en studenten de mogelijkheid om kennis te maken, te leren en praktijkervaring op te doen in tal van technische vakgebieden. Dit begint al in een vroeg stadium door onze bijdrage aan tal van initiatieven om de jeugd te interesseren en enthousiasmeren voor techniek, waaronder Dutch Technology Festival.
Wij zijn ontzettend trots op onze prestaties binnen de Brainport Regio, daarom zijn wij vanaf de start partner van Dutch Technology Festival. Wij vinden het belangrijk om iedereen, van jong tot oud, de mogelijkheid te geven techniek te beleven en kennis te maken met de ontelbare technologische innovaties uit deze regio.

Een bijzonder jaar
Ook dit jaar doet AAE mee aan Dutch Technology Festival. Ondanks dat een fysieke Hotspot Hightech Helmond – de Peel er dit jaar niet in zit werkt AAE vol trots mee aan diverse alternatieve initiatieven. Zo zorgen we dat je het hele jaar door op talloze manieren in aanraking kunt komen met al het moois dat AAE en deze regio op gebied van techniek te bieden heeft. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een Live Techquiz voor scholieren uit de regio. Op deze manier laten we tóch zien hoe gaaf het is om met de techniek van de toekomst te werken.

Ga voor meer informatie over AAE, onze producten & technologieën en carrièremogelijkheden naar www.aaebv.com

 

Onze partners