#DutchTechFest
#DutchTechFest
Dutch Tech Fest on Facebook Dutch Tech Fest on Instagram Dutch Tech Fest on Twitter Dutch Tech Fest on LinkedIn Dutch Tech Fest on Youtube

9 juni: 13:00 – 17:00 uur
Klokgebouw Eindhoven
Gratis toegang

Doelgroep
Werkgevers en HRM-ers

Meld je aan via deze link

9 juni: HR meet-up: talent in tijden van krapte

Anders kijken naar talent

De HR meet-up richt zich op werkgevers en HRM-ers in de Brainportregio. Claim alvast je plek via deze link en ben als eerste op de hoogte van het inspirerende programma.

Waarom?
Er moeten 50.000 tech-arbeidsplaatsen worden ingevuld in de komende 10 jaar: hoe pakken we dat aan in de regio? Hoe doen collega-bedrijven dat? Er is meer nodig dan de huidige HR-aanpak. We zien mooie voorbeelden in de regio en zetten deze graag in de spotlights. Ook maken we je wegwijs op de regionale arbeidsmarkt, attenderen je op beschikbare scholingsmogelijkheden, bieden je de mogelijkheid om ter plekke HR-advies in te winnen en geven overzicht van financiële regelingen bij het Rijk. Laat je inspireren!

Om een kijkje te nemen op het festival gaan de deuren voor onze deelnemers al vanaf 13.00 uur open. Zie hoe leuk techniek is en hoe we werken aan oplossingen voor maatschappelijke uitdagingen op het gebied van mobility, energy, sustainability, food, health en security.

Ben jij werkgever en/of HRM-er in de Brainportregio? Dan nodigen we je van harte uit om deel te nemen aan deze inspirerende High Tech HR meet-up in het Klokgebouw in Eindhoven. Meld je aan via deze link!

Over het programma

Keynote
Om 14 uur start het programma van de HR meet-up met een keynote van Hans Schuurmans. Hans Schuurmans is expert op het gebied van leren en innovatie. Hij neemt ons mee in zijn droom voor de toekomst. Een toekomst waar drie componenten samenkomen én van belang zijn: de dynamische arbeidsmarkt, versnelde technologische ontwikkelingen, met kunstmatige intelligentie (AI) als spil, en het toenemende belang van leren en ontwikkelen. Zijn overtuiging is dat organisaties die investeren in leren, innovatie en talentmanagement, niet alleen zullen overleven, maar ook zullen floreren in deze nieuwe wereld van werk. Laat je verrassen en inspireren!

Workshops
Aansluitend zijn er vijf interactieve en inspirerende workshops. De thema’s die aan bod komen zijn:
iedereen doet mee, behouden van talent, werk slimmer organiseren, meer studenten kiezen voor techniek en internationaal talent.

 

 

Onze partners