#DutchTechFest
#DutchTechFest
Dutch Tech Fest on Facebook Dutch Tech Fest on Instagram Dutch Tech Fest on Twitter Dutch Tech Fest on LinkedIn Dutch Tech Fest on Youtube

13 maart 2023

#DutchTechFest: 8, 9 & 10 juni

In juni staat Dutch Technology Festival in het Klokgebouw (8 & 9 juni) en op diverse hotspots in de Brainportregio (10 juni) op de agenda. Samen met onze partners uit het onderwijs en bedrijfsleven laten we jou zien, ervaren en ontdekken hoe artifical intelligence, robotica virtual reality en andere technologieën de wereld verbeteren. Ben jij klaar om de toekomst van technologie te ontdekken?

8 & 9 juni: Het Klokgebouw transformeert tot hightech experience

De vraag naar technisch talent is groot. In alle sectoren. Op elk niveau. Voor technische denkers en doeners zijn de mogelijkheden voor een relevante en interessante studie en/of baan in de tech-sector eindeloos. Die boodschap staat centraal tijdens Dutch Technology Festival: hier geven we technologie letterlijk én figuurlijk het hoofdpodium. In het Klokgebouw Eindhoven ga je op 8 en 9 juni technologie proeven, ervaren, beleven en ontdekken op het gebied van health, mobility, food, security en energy. En je krijgt meteen een beeld welke studie hier dan bij hoort!

10 juni: High Tech Ontdekkingsroute

Hightech is een belangrijke pijler voor de Nederlandse economie. De sector draagt bij aan het ontwikkelen van oplossingen voor maatschappelijke vraagstukken en levert topprestaties waar we in onze regio trots op zijn. Tijdens het festival zetten bedrijven en kennisinstellingen op 10 juni hun deuren wagenwijd open. Zij bieden een kijkje achter de schermen tijdens de High Tech Ontdekkingsroute.

Onze partners