#DutchTechFest
Dutch Tech Fest on Facebook Dutch Tech Fest on Instagram Dutch Tech Fest on Twitter Dutch Tech Fest on LinkedIn Dutch Tech Fest on Youtube

Zaterdag 11 juni
10.00 – 16.00 uur
Formula Air
Bosscheweg 36
5741 SX Beek en Donk
Gratis toegang

Doelgroep For all tech lovers from 0 - 99 years of age Contact manon.pijnenburg@aaebv.com

High Tech Helmond-De Peel

Kom op zaterdag 11 juni naar Hotspot Hightech Helmond – de Peel in Beek en Donk en BELEEF techniek voor de hele familie!

Maakbedrijven uit regio Helmond- de Peel vormen samen Stichting Hightech Helmond – de Peel. In deze stichting werken ruim 50 bedrijven en onderwijsinstellingen samen aan het interesseren van verschillende doelgroepen voor techniek, met name kinderen en jeugd. Waarom? Wij wonen in een van de slimste regio’s van Nederland, de brainport regio. Iedere dag werken duizenden mensen samen aan slimme uitvindingen. En hiervoor zijn heel veel mensen nodig. Stichting Hightech Helmond – de Peel heeft als doel om met haar activiteiten jeugd te interesseren voor techniek en zo voldoende nieuwe aanwas te genereren voor de technische sector in de Peelregio.

Op zaterdag 11 juni van 10:00 – 16:00 uur komen 50 maakbedrijven, scholen en studententeams samen op locatie bij Formula Air en Van Thiel United aan de Bosscheweg 36-38 in Beek en Donk. Zij laten zien wat techniek voor onze regio betekent. We zorgen voor veel verschillende activiteiten, waarbij het draait om techniek ontdekken en beleven voor jong en oud. Iedereen is van harte welkom!

Wat kan je deze dag o.a. verwachten:
– Je eigen sieraad maken.
– Wie kan het snelste een technisch voetbal dribbelparcours afleggen?
– Een wedstrijd spelen met een robot.
– Ontsnappen uit een escaperoom.
– Youtube, vloggen, social media… Daar zit meer techniek achter dan je denkt!
– Welke school past bij een technische opleiding.
– Wat is techniek? Diverse scholen gaan met dit thema aan de slag en laten zien wat ze hebben gemaakt.
– Wereldkampioen Team Rembrandts en Solar Team Eindhoven demonstreren hun winnende robots uit de De FIRST Robotics Competition.

Echt een dagje uit voor het hele gezin!
Je gaat in ieder geval met een tas vol (zelfgemaakte) technische gadgets naar huis.

Onze partners