DTF on Facebook DTF on Instagram DTF on Twitter DTF on LinkedIn DTF on Youtube
Datum
Tijd 11:55 Eindtijd 12:20
Locatie online
Doelgroep Studenten
Professionals
Taal Nederlands
Contact DTW Partners
Michelle van Breugel
info@dutchtechnologyweek.com

Gratis toegang
Registreren verplicht

Schoon, schoner, schoonst! Contamination control

Hoe schoner, hoe beter. Dat geldt voor bijna alle apparatuur die wordt gebruikt in diverse hightech industrieën. Denk aan de medische sector waarbij analyseapparatuur zo betrouwbaar mogelijk moet zijn om de juiste diagnose te stellen. Of in de voedselverwerkende industrie waarbij hygiëne van apparatuur van essentieel belang is. Ook in de semiconductor-industrie is reinheid een van de grootste uitdagingen om steeds sneller en preciezer chips te produceren.

In deze DTW Talk neemt Ton Peijnenburg, adjunct-directeur VDL Enabling Technologies Group (VDL ETG) en fellow TU/e op het gebied van Hightech Systems, je mee in de wereld van ‘contamination control’ en ‘particles’ in hightech equipment. Van verschillende manieren om vervuilingsdeeltjes tot op moleculair niveau te detecteren, tot het gebruik van radioactieve straling en plasma om vervuiling tegen te gaan. Maar ook: hoe kun je hightech equipment zo ontwerpen en produceren dat er zo min mogelijk vervuiling ontstaat?

Als systeemleverancier van hightech apparatuur voor de halfgeleider-, analytische en gezondheidssector is VDL ETG gespecialiseerd in de competenties motion control, thermal management en contamination control die bij uitstek van belang zijn voor onze nanometernauwkeurige machines, apparaten en modules. Deze competenties worden toegepast in applicaties zoals de wafer handler, vacuümkamers (vessel) en complexe frames.

Geïnteresseerd en online meepraten? Dat kan, schrijf je hier in.

DTW Online Podium
Tijdens DTW wordt deze talk uitgezonden op het DTW Online Podium. Een 3D online omgeving waarin interactie met sprekers mogelijk is via een chat. Op dit Online Podium kan na afloop worden genetwerkt op het netwerkplein en wordt door sprekers of collega’s van de sprekers nog met u nagepraat. U kunt er zelf vragen stellen aan uw mededeelnemers en u kunt mededeelnemers uitnodigen voor één-op-één gesprekken. En dit in het unieke beeld van Het Klokgebouw in Eindhoven, in ‘normale’ tijden ‘the home of Dutch Technology Week’.

Terugkijken

Gerelateerde events

Onze partners