#DutchTechFest
Dutch Tech Fest on Facebook Dutch Tech Fest on Instagram Dutch Tech Fest on Twitter Dutch Tech Fest on LinkedIn Dutch Tech Fest on Youtube

Heb je altijd al willen weten hoe het voelt om een levende kanonskogel te zijn? Heb je niet perse vaste grond onder je voeten nodig en schiet je jezelf liever door de lucht dan je wortel schiet op de bank?

Studenten van SintLucas hebben op DeStudio een VR game ontwikkeld waarin dit allemaal mogelijk is. Je kruipt in de loop van een groot kanon, richt het kanon op het doel, doet een schietgebedje en je vuurt jezelf af in de hoop midden in je doel te landen. De game is volledig op DeStudio ontwikkeld, van het concept en de prototypes tot en met de uitvoering.

DeStudio is een ontwerpbureau waar ieder half jaar vijftien stagiaires van SintLucas aan het roer staan. Een studio die gevormd wordt door de grote diversiteit aan studenten én haar projecten. Waar vormgegeven wordt in de breedste zin van het woord; van grafische projecten, tot het ontwerpen van games, tot productontwerp… Waar jonge professionals de ruimte krijgen om vorm te geven aan hun toekomst en waar ze opgeleid worden tot de sociale, culturele en duurzame ondernemers van morgen.

Een knallende VR beleving

Onze partners