DTF on Facebook DTF on Instagram DTF on Twitter DTF on LinkedIn DTF on Youtube
Datum
Tijd 18:00 Eindtijd 20:00
Locatie online
Doelgroep Leerlingen voortgezet onderwijs
Taal Nederlands
Contact Philips
Evie van Schie
evie.van.schie@philips.com

Gratis toegang
Registreren verplicht

Future Health Challenge

In oktober van dit jaar bestaat de Philips campus in Best 50 jaar. Als onderdeel van het jubileumprogramma organiseert Philips een speciale Future Health Challenge voor 25 jongeren in de leeftijd van 12 tot en met 16 jaar.

Samen met toekomst-onderzoeker Tony Bosma gaan zij dit jaar in twee workshops in groepen van vijf nadenken over hoe de toekomst van de gezondheidszorg eruitziet. In de finale zijn mooie prijzen te winnen!

In de eerste workshop, die plaatsvindt tijdens de Dutch Technology Week, verzamelt Tony Bosma alle ideeën als input voor een speech over de toekomst van technologie in de zorg en de visie hierop van de deelnemende jongeren. In een tweede workshop borduren de deelnemers voort op deze visie, en worden er oplossingen bedacht voor de toekomst van de gezondheidszorg.

Met deze oplossingen gaan ze de challenge aan. De finale vindt plaats tijdens het 50-jarig bestaan van Philips Best. De beste ideeën en de speech worden na de finale bewaard in een tijdcapsule, die over 20 jaar pas weer geopend wordt. Natuurlijk wint de groep met het beste idee een mooie prijs.

Gerelateerde events

Onze partners