#DutchTechFest
Dutch Tech Fest on Facebook Dutch Tech Fest on Instagram Dutch Tech Fest on Twitter Dutch Tech Fest on LinkedIn Dutch Tech Fest on Youtube

Hypar

Voor de editie van Dutch Technology Festival dit jaar heeft het team samen met de organisatie een bijzondere installatie gemaakt. De lichtinstallatie is gemaakt met het logo en de huisstijl van het festival in gedachten, met als doel bezoekers een unieke lichtervaring te bieden tijdens hun bezoek. Bezoekers worden dan ook uitgenodigd om dicht bij de installatie te lopen en te genieten van de immersive experience.

Hypar Collective is een groep van 12 jonge creatievelingen met een passie voor licht. Het team heeft een sterke visie: het creëren van interactieve lichtinstallaties die bezoekers onderdeel maken van de beleving. Om deze visie in de praktijk te brengen, heeft het team verlichte modulaire kubussen ontworpen en ontwikkeld die in verschillende 2D- en 3D-vormen kunnen worden geplaatst. Hypar Collective heeft haar lichtinstallaties al mogen tonen op meerdere edities van het wereldberoemde lichtfestival GLOW Eindhoven en ook tijdens Vilnius Light Festival in Litouwen. Daarnaast zijn de kubussen onderdeel geweest van verschillende andere evenementen zoals TEDxEindhoven en muziekfestivals. Het veelzijdige karakter van de modulaire kubussen stelt het team in staat om haar eigen mogelijkheden telkens opnieuw uit te vinden wanneer er een nieuw concept wordt gecreëerd.

Onze partners