DTF on Facebook DTF on Instagram DTF on Twitter DTF on LinkedIn DTF on Youtube
Datum
Tijd 10:00 Eindtijd 11:00
Locatie online
Doelgroep Leerlingen voortgezet onderwijs
Taal Nederlands

Gratis toegang
Registreren verplicht

InstaFamous – Bedenk je eigen Instagram-filter

Tijdens deze toffe InstaFamous online workshop leren jongeren van 12-15 jaar hoe je een succesvolle Instagram-filter bedenkt. Get InstaFamous!

TikTok, ClubHouse, Facebook, Instagram, Hyves, MySpace, LinkedIn… LiveWall Group heeft altijd iets bijzonders gehad met social media kanalen. De Art Director van LiveWall Group is zelfs een influencer met meer dan 1 miljoen volgers en werkt direct met Instagram samen in hun AR Spark programma!

LiveWall Group ontwikkelt voor A-merken schitterende Instagram-filters die ze in kunnen zetten op hun kanalen. Wat dacht je van de ‘ga op de foto met de schaal’-filter van Ajax? Het Nijntje-filter voor de 65e verjaardag van Nijntje? Of de ‘chaos’-filter voor de nieuwe release van het album van Afrojack? Allemaal werden ze in Tilburg bedacht en ontwikkeld!

Tijdens deze workshop leer je hoe je een succesvolle filter kunt bedenken. Want het concept… daar draait het allemaal om!

Er kunnen maximaal 50 jongeren van 12-15 jaar meedoen. De workshop vindt plaats via het platform van de Dutch Technology Week.

Aanmelden kan door een mail te sturen naar d.reijnders@deltaplantechniek.nl, met vermelding van voornaam, tussenvoegsel, achternaam en e-mailadres.

Gerelateerde events

Onze partners