DTF on Facebook DTF on Instagram DTF on Twitter DTF on LinkedIn DTF on Youtube
Datum
Tijd 10:25 Eindtijd 10:50
Locatie online
Doelgroep Studenten
Professionals
Taal Nederlands
Contact DTW Partners
Michelle van Breugel
info@dutchtechnologyweek.com

Gratis toegang
Registreren verplicht

Opkomst en ontwikkeling van zero-emissie heavy duty e-mobility

Het elektrificeren van voertuigen om emissies terug te dringen om onze wereld elke dag een stukje schoner en duurzamer door te geven aan de volgende generatie.
Dat doet VDL Groep. Niet alleen als ontwikkelaar en producent van elektrische voertuigen (zoals bussen, vrachtwagens en AGV’s), maar ook als totaalleverancier om mee te helpen de energietransitie te versnellen.
Hoe? Dat vertelt Menno Kleingeld, CIO VDL Groep Automotive Technology, je graag in deze DTW Talk.

Van de ontwikkeling en productie van elektrische bussen, trucks en automatisch geleide voertuigen tot (laad)infrastructuur, batterij-technologie en energieleverancier; oftewel transitiepartner naar duurzame mobiliteit.
Meer weten over de uitdagingen van VDL in de weg naar ‘slimme’ en duurzame mobiliteitsoplossingen?

DTW Online Podium
Tijdens DTW wordt deze talk uitgezonden op het DTW Online Podium. Een 3D online omgeving waarin interactie met sprekers mogelijk is via een chat. Op dit Online Podium kan na afloop worden genetwerkt op het netwerkplein en wordt door sprekers of collega’s van de sprekers nog met u nagepraat. U kunt er zelf vragen stellen aan uw mededeelnemers en u kunt mededeelnemers uitnodigen voor één-op-één gesprekken. En dit in het unieke beeld van Het Klokgebouw in Eindhoven, in ‘normale’ tijden ‘the home of Dutch Technology Week’.

Terugkijken

Gerelateerde events

Onze partners