#DutchTechFest
#DutchTechFest
Dutch Tech Fest on Facebook Dutch Tech Fest on Instagram Dutch Tech Fest on Twitter Dutch Tech Fest on LinkedIn Dutch Tech Fest on Youtube

Zaterdag 10 juni
11.00 – 17.00 uur
Emmasingel 31
5611 AZ Eindhoven
Gratis toegang

 

Doelgroep Voor alle tech-liefhebbers van 0 - 99 jaar Contact info-museum@philips.com

Philips Museum

Midden in Eindhoven staat het oude fabriekje waar Gerard Philips in 1891 zijn eerste gloeilampen produceerde. Hier is het moderne Philips Museum, die je meeneemt in het verhaal van het bedrijf. Je ziet hoe Philips met innovatieve technologie een belangrijke rol speelt bij maatschappelijke veranderingen. Eerst met elektrisch licht, later bij radio, televisie en de komst van het digitale tijdperk. Op dit moment bevindt Philips zich in de voorhoede van grote omwentelingen in de gezondheidszorg. Altijd met als doel: het leven van mensen verbeteren.

Minicolleges in het Philips Museum
Kom op 10 juni naar het Philips Museum voor minicolleges over technische ontwikkelingen: interactieve sessies waar je in gesprek gaat met echte Philips-experts. De colleges zijn speciaal ontwikkeld om te begrijpen waar de alom aanwezig digitale technologie in ons dagelijks leven vandaan komt. Apparaten als radio, röntgenbuizen en cd-spelers staan en stonden niet op zichzelf; ze maken deel uit van een interessante techniektransitie die nog steeds gaande is… Let’s make the future!

Onze partners