#DutchTechFest
#DutchTechFest
Dutch Tech Fest on Facebook Dutch Tech Fest on Instagram Dutch Tech Fest on Twitter Dutch Tech Fest on LinkedIn Dutch Tech Fest on Youtube

8 juni en 9 juni
09:00 – 17:00 uur
Klokgebouw Eindhoven
Gratis toegang

Vrije inloop op donderdag: 15:00-17:00

Doelgroep Onderwijs (leerlingen, studenten & onderwijsprofessionals) Contact m.dewit@brainportdevelopment.nl

Security & Tech area

Een groeiend aantal mensen op een relatief klein oppervlakte heeft consequenties voor de kwaliteit van de leefomgeving. Dat vraagt om slimme technologische oplossingen voor vraagstukken rondom brandveiligheid, politie-inzet, luchtkwaliteit, geluidshinder en controle op stromen van goederen en mensen. Daarnaast groeit het gebruik van data in het bedrijfsleven en bij mensen thuis. Ook dat vraagt om slimme oplossingen om privacy te waarborgen, data te beschermen en zaken veilig te kunnen opslaan. In Brainport vind je legio bedrijven, onderwijs- en kennisinstellingen en veiligheidsorganisaties die technologie├źn en ICT-oplossingen bieden op het vlak van smart cities en cyber security.

Dit zijn de deelnemende innovators in de Health & Tech area van Dutch Technology Festival 2023:

 

De toekomst van netcentrisch werken op events. Hoe kunnen verschillende partijen samen de veiligheid bewaken op grote evenementen zoals Defqon, Mysteryland, Kingsday en Decibel?

Secura laat zien hoe een hacker een brandalarm hackt. Hoe veilig is jouw brandalarm systeem?

Hoe kun je met innovatie de wereld veiliger maken?

  • Bosch – meerdere innovaties

Onze partners