DTF on Facebook DTF on Instagram DTF on Twitter DTF on LinkedIn DTF on Youtube
Datum
Tijd 11:15 Eindtijd 11:40
Locatie online
Doelgroep Studenten
Professionals
Taal Nederlands
Contact DTW Partners
Michelle van Breugel
info@dutchtechnologyweek.com

Gratis toegang
Registreren verplicht

Starten en groeien in Food & Agri Tech

Waar liggen de uitdagingen voor Food & Agri Tech en wat helpt om verdere groei te realiseren? Samen met Rabobank gaan we hierover in gesprek met een ondernemer uit deze sector tijdens deze Rabo @DTW Talk.

Yield Computer helpt kleinfruittelers middels een camerasysteem en data-analyse hun oogst te voorspellen. Wat bijdraagt aan een duurzamere tuinbouw. In de RaboTalk vertelt Managing Director Theo Slaats over het toepassen van tech-innovaties in de agrisector en hoe hij het innovatief ondernemerschap in de Brainport-regio ervaart.

Rabobank is een coöperatieve bank met een missie. Samen met klanten, leden en partners zetten we ons al 125 jaar in voor een toekomstbestendige samenleving en grote maatschappelijke uitdagingen. Met als uitgangspunt dat we samen meer bereiken dan alleen. Zo ook rondom de Food & Agri Tech.

Ga in gesprek met deze starter en Maarten van Genugten (Rabobank) over ondernemen in de wereld van Food & Agri Tech.

DTW Online Podium
Tijdens DTW wordt deze talk uitgezonden op het DTW Online Podium. Een 3D online omgeving waarin interactie met sprekers mogelijk is via een chat. Op dit Online Podium kan na afloop worden genetwerkt op het netwerkplein en wordt door sprekers of collega’s van de sprekers nog met u nagepraat. U kunt er zelf vragen stellen aan uw mededeelnemers en u kunt mededeelnemers uitnodigen voor één-op-één gesprekken. En dit in het unieke beeld van Het Klokgebouw in Eindhoven, in ‘normale’ tijden ‘the home of Dutch Technology Week’.

 

Terugkijken

Gerelateerde events

Onze partners