DTF on Facebook DTF on Instagram DTF on Twitter DTF on LinkedIn DTF on Youtube
Datum
Tijd 11:15 Eindtijd 11:40
Locatie online
Doelgroep Studenten
Professionals
Taal Nederlands
Contact DTW Partners
Michelle van Breugel
info@dutchtechnologyweek.com

Gratis toegang
Registreren verplicht

Starten en groeien in High Tech

Waar liggen de uitdagingen voor de High Tech en wat helpt om verdere groei te realiseren? Samen met Rabobank gaan we hierover in gesprek met twee ondernemers uit deze sector tijdens deze Rabo @DTW Talk.

DENS geeft de energietransitie een boost met een emissieloze aggregaat, die elektriciteit opwekt op basis van de waterstofdrager hydrozine (mierenzuur). Op deze manier kan waterstof op een gebruiksvriendelijke en veilige manier worden toegepast als duurzame energiebron. Max Aerts, CEO van DENS, legt in de Rabo Talk uit hoe deze innovatie werkt en wat ondernemen in de Brainport-regio voor DENS betekent.

Manus VR produceert handschoenen voor virtuele productie en mixed en virtual reality. In de handschoenen zitten sensoren die je vingerbewegingen opnemen en gebruiken in de virtuele wereld. Hierdoor creëert Manus VR een ervaring die als levensecht aanvoelt. CTO Maarten Witteveen deelt zijn verhaal over de groei van startup naar scale-up fase voor Manus VR.
“Removing the boundaries between the real and digital world”

Rabobank is een coöperatieve bank met een missie. Samen met klanten, leden en partners zetten we ons al 125 jaar in voor een toekomstbestendige samenleving en grote maatschappelijke uitdagingen. Met als uitgangspunt dat we samen meer bereiken dan alleen. Zo ook rondom het thema High Tech.

Ga in gesprek met deze starters en Henri Schellen (Rabobank) over ondernemen in de wereld van High Tech.

DTW Online Podium
Tijdens DTW wordt deze talk uitgezonden op het DTW Online Podium. Een 3D online omgeving waarin interactie met sprekers mogelijk is via een chat. Op dit Online Podium kan na afloop worden genetwerkt op het netwerkplein en wordt door sprekers of collega’s van de sprekers nog met u nagepraat. U kunt er zelf vragen stellen aan uw mededeelnemers en u kunt mededeelnemers uitnodigen voor één-op-één gesprekken. En dit in het unieke beeld van Het Klokgebouw in Eindhoven, in ‘normale’ tijden ‘the home of Dutch Technology Week’.

Terugkijken

Gerelateerde events

Onze partners