DTF on Facebook DTF on Instagram DTF on Twitter DTF on LinkedIn DTF on Youtube
Datum
Tijd 11:15 Eindtijd 11:40
Locatie online
Doelgroep Studenten
Professionals
Taal Nederlands
Contact DTW Partners
Michelle van Breugel
info@dutchtechnologyweek.com

Gratis toegang
Registreren verplicht

Starten en groeien in Med Tech

Waar liggen de uitdagingen voor Med Tech en wat helpt om verdere groei te realiseren. Samen met Rabobank gaan we hierover in gesprek met twee ondernemers uit deze sector tijdens Rabo @DTW Talk.

De Hable One geeft elke persoon die blind is de mogelijkheid om zijn telefoon op een snelle manier te gebruiken. Het is het kleinste brailletoetsenbord voor de smartphone van blinden en slechtzienden. Hiermee kunnen zij gemakkelijker deelnemen aan het dagelijkse leven. Tijdens deze allereerste Rabo @DTW Talk vertelt medeoprichter Freek van Welsenis over hoe Hable One invulling geeft aan ‘tech for good’.

Plasmacure heeft het PLASOMA systeem ontwikkeld dat wonden behandelt met koud plasma. CEO Bas Zeper legt uit hoe deze baanbrekende innovatie wondgenezing versnelt en daarmee de kwaliteit van leven verbetert.

Ga in gesprek met deze starters en John Paul van Heel (Rabobank) over ondernemen in de wereld van Med Tech.

Rabobank is een coöperatieve bank met een missie. Samen met klanten, leden en partners zetten we ons al 125 jaar in voor een toekomstbestendige samenleving en grote maatschappelijke uitdagingen. Met als uitgangspunt dat we samen meer bereiken dan alleen. Zo ook rondom het thema Med Tech.

DTW Online Podium
Tijdens DTW wordt deze talk uitgezonden op het DTW Online Podium. Een 3D online omgeving waarin interactie met sprekers mogelijk is via een chat. Op dit Online Podium kan na afloop worden genetwerkt op het netwerkplein en wordt door sprekers of collega’s van de sprekers nog met u nagepraat. U kunt er zelf vragen stellen aan uw mededeelnemers en u kunt mededeelnemers uitnodigen voor één-op-één gesprekken. En dit in het unieke beeld van Het Klokgebouw in Eindhoven, in ‘normale’ tijden ‘the home of Dutch Technology Week’.

Terugkijken

Gerelateerde events

Onze partners