#DutchTechFest
#DutchTechFest
Dutch Tech Fest on Facebook Dutch Tech Fest on Instagram Dutch Tech Fest on Twitter Dutch Tech Fest on LinkedIn Dutch Tech Fest on Youtube

8 & 9 juni: 09:00 – 17:00 uur
Klokgebouw Eindhoven
Gratis toegang

Vrije inloop op donderdag: 15:00-17:00

Doelgroep Onderwijs (leerlingen, studenten & onderwijsprofessionals) Contact m.dewit@brainportdevelopment.nl

8 & 9 juni: Klokgebouw

Welkom op Dutch Technology Festival 2023!

Op donderdag 8 en vrijdag 9 juni 2023 vindt het festival plaats in het Klokgebouw Eindhoven voor leerlingen, studenten en onderwijs-professionals.

Registreren doe je hier (exclusief voor docenten en hun leerlingen)

Techniek is overal om je heen
In elke sector breidt techniek zich steeds verder uit: dat vraagt om technisch talent. Voor jonge denkers en doeners zijn de mogelijkheden eindeloos voor een relevante en interessante studie en/of baan in de techsector.

Onderscheidend programma

We laten festivalgangers op 8 en 9 juni zien en beleven dat technologie fun is en oplossingen biedt voor maatschappelijke uitdagingen.
Het festival op 8 en 9 juni biedt:

  • 5 area’s vol innovatie en inspiratie (health, mobility, food, energy & security)
  • Georganiseerde routes voor leerlingen, studenten, professionals & genodigden
  • Ruim 25 innovaties van tech-organisaties & projecten
  • Een nieuwe kijk op de tech sector

Hieronder vind je per area welke bedrijven en projecten deelnemen:

Health & Tech area

Van medische apparatuur die ziektes vroegtijdig traceren tot zorgrobots die het tekort aan gekwalificeerde verzorgers aanvullen; er zijn nieuwe zorgtechnologieën nodig om mensen gezond en langer te laten leven.

Mobility & Tech area

Van auto’s die zichzelf opladen met zonne-energie tot zelfrijdende bolides die je al het werk uit handen nemen; mobiliteit speelt een dagelijkse rol in onze maatschappij.

Food & Tech area

Over twintig jaar hebben we nog steeds voldoende te eten en drinken. De enorme vraag heeft ons gedwongen anders na te denken. Meer sensors, kunstmatige intelligentie, digital twins, robots en andere slimme technologieën in de voedselverwerkende industrie.

Energy/Sustainability & Tech area

Van de meest geavanceerde zonnepanelen op ons dak tot volledig hybride auto’s; om de wereld te behouden moeten we op een duurzame manier met energie omgaan.

Security & Tech area

Een groeiend aantal mensen op een relatief klein oppervlakte heeft consequenties voor de kwaliteit van de leefomgeving. Dat vraagt om slimme technologische oplossingen om weerbaar te worden tegen cyberincidenten, digitale spionage en sabotage.

Onze partners