#DutchTechFest
#DutchTechFest
Dutch Tech Fest on Facebook Dutch Tech Fest on Instagram Dutch Tech Fest on Twitter Dutch Tech Fest on LinkedIn Dutch Tech Fest on Youtube

Zaterdag 8 juni ’24
High Tech Ontdekkingsroute
10:00 – 16:00 uur
Diverse locaties
Gratis toegang

Doelgroep Voor tech-liefhebbers van alle leeftijden Contact e.claessen@brainportdevelopment.nl

Bekijk alle hotspots

Neem een kijkje in de high tech-keuken van de Brainportregio

Op 8 juni 2024 vindt de High Tech Ontdekkingsroute plaats in de Brainportregio. Brainport Industries Campus, Stichting Hightech Helmond – de Peel, High Tech Campus, GEA, Fontys & TU/E en andere techbedrijven & locaties zetten hun deuren wagenwijd open zodat bezoekers een kijkje in de high tech-keuken kunnen nemen van de Brainportregio. 

Iedereen is welkom: van kinderen, tieners en hun ouders of opa’s en oma’s tot omwonenden, professionals en studenten. Er is veel te beleven en te doen. Wat dacht je van voetballen met robots, solderen of een drone-challenge? Snuffel bij bekende tech-bedrijven in de regio rond en ontdek of techniek jou op het lijf geschreven is!

Maak alvast kennis met de eerste vier hotspots:

Brainport Industries Campus

De bewoners van de Brainport Industries Campus en andere bedrijven uit de regio verwelkomen je graag en bieden allerlei leuke en leerzame activiteiten voor jong en oud. Ontdek wat er afspeelt achter de groengele muren van deze bijzondere campus.

High Tech Campus

High Tech Campus Eindhoven is de slimste vierkante kilometer van Europa, waar 12.500 mensen werken aan de nieuwste innovaties in 300 high tech bedrijven.

Fontys & TU/E

Fontys Hogescholen en de Technische Universiteit in Eindhoven openen haar deuren!

Stichting Hightech Helmond – de Peel | Locatie: GEA (Bakel)

Techniek draait om beleving. Daarom bundelen jaarlijks ruim 50 technologiebedrijven, onderwijsinstelling en studententeams hun krachten tijdens Hotspot Hightech – Helmond de Peel. De Hotspot draait om het ontdekken en beleven van techniek voor jong en oud.

Onze partners