#DutchTechFest
Dutch Tech Fest on Facebook Dutch Tech Fest on Instagram Dutch Tech Fest on Twitter Dutch Tech Fest on LinkedIn Dutch Tech Fest on Youtube

Zaterdag 11 juni
10:00 – 17:00 uur
Diverse locaties
Gratis toegang

Doelgroep Voor tech-liefhebbers van alle leeftijden

High Tech Ontdekkingsroute

High Tech Ontdekkingsroute: neem een kijkje in de high tech-keuken van onze regio!

Op 11 juni vindt de High Tech Ontdekkingsroute 2022 plaats in Brainport regio. Op verschillende hotspots zetten bedrijven hun deuren wagenwijd open: zo krijg je letterlijk een kijkje in de high tech-keuken van onze regio. Je ziet, ervaart en beleeft hoe technologie bijdraagt aan ons dagelijks leven.

Iedereen is welkom: van kinderen, tieners en hun ouders of opa’s en oma’s tot omwonenden, professionals en studenten. Bij High Tech Campus, Brainport Industries Campus, Philips Museum, Thermo Fisher, Stichting High Tech Helmond – de Peel (Bij Formula Air) en VDL ETG leer je alles over nieuwe technische ontwikkelingen. Ontdek of techniek jou op het lijf geschreven is en kom ‘rondsnuffelen’ bij bekende bedrijven in onze regio. Deze dag is GRATIS en aanmelden is niet nodig.

Dit zijn de zes hotspots:

Brainport Industries Campus

Kom langs op de Brainport Industries Campus, een hypermoderne campus in het groen, waar de hightech maakindustrie uit de regio zich heeft verzameld. Tijdens de High Tech Ontdekkingsroute nemen de robots de campus over en geven ze je een kijkje achter de groengele muren van het pand.

High Tech Campus Eindhoven

Op zaterdag 11 juni is High Tech Campus Eindhoven weer één van de te bezoeken hotspots. Tijdens de High Tech Ontdekkingsroute laten Startups, MKB’ers en Corporates het publiek kennismaken met hun technische innovaties op het gebied van o.a. licht, sport en mobiliteit.

Stichting High Tech Helmond de Peel bij Formula Air

Op zaterdag 11 juni van 10:00 – 16:00 uur komen 50 maakbedrijven, scholen en studententeams samen op locatie bij Formula Air en Van Thiel United aan de Bosscheweg 36-38 in Beek en Donk. Zij laten zien wat techniek voor onze regio betekent.

Philips Museum

Midden in Eindhoven staat het oude fabriekje waar Gerard Philips in 1891 zijn eerste gloeilampen produceerde. Hier is het moderne Philips Museum, dat je meeneemt in het verhaal van het bedrijf.

Thermo Fisher

Als je denkt dat je alles al hebt gezien, kom dan eens door onze ogen kijken. Thermo Fisher Scientific Eindhoven laat je zien wat je nooit eerder kon zien, met eigen ogen! Het best bewaarde innovatie geheim in de Brainport.

VDL ETG

Ervaar de wereld van techniek op een hoger niveau bij VDL Enabling Technologies Group. Tijdens een exclusieve rondleiding maak je kennis met onze unieke productietechnieken en leer je meer over de hoogwaardige apparatuur die VDL ETG maakt.

Onze partners