DTF on Facebook DTF on Instagram DTF on Twitter DTF on LinkedIn DTF on Youtube

Huijbregts Groep

“Je kent ons beter dan je denkt”
De kans is groot dat je vandaag iets hebt gegeten wat verwerkt is in onze fabriek.
In 80% van de eetmomenten in Nederland zitten poedergrondstoffen die wij hebben gemengd.
Wereldwijd eten 1.2 miljard mensen per week iets waarin een product is verwerkt dat onze fabriek
heeft verlaten.
Huijbregts Groep mengt poedergrondstoffen voor de voedingsmiddelenindustrie. In de inmiddels
85 jaar dat we bestaan, hebben we dit naar zo’n kwalitatief hoogwaardig niveau weten te tillen dat Huijbregts tot de wereldtop behoort.
Met speerpunten als klantgerichtheid, flexibiliteit en efficiency van processen weten we ons te onderscheiden op het gebied van innovatie, procestechniek en automatisering. En daar zijn we trots op!
Die trots zien we terug in onze medewerkers. We werken hard maar humor op de werkvloer mag absoluut niet ontbreken. We zijn vriendelijk, de omgang is informeel en we behandelen elkaar met respect. Ook is Huijbregts Groep een sociaal werkgever te noemen, waarbij oog is voor het individu en medewerkers de aandacht krijgen die zij verdienen.

Huijbregts Innovation Centre (HIC)
Huijbregts Groep besteedt veel tijd en geld aan innovatie. Niet voor niets behoort het bedrijf tot de wereldtop op het gebied van het mixen van steeds wisselende poedermengsels. De gebruikte technologie is uniek, specifiek ontworpen om de werkprocessen in het bedrijf te optimaliseren.
Ter ondersteuning van het innovatieproces is het Huijbregts Innovation Centre (HIC) opgericht. In het HIC wordt kennisoverdracht tussen onderwijs en bedrijfsleven maar ook tussen toeleverancier en afnemer gestimuleerd.

Partner Dutch Technology Festival
Sinds de oprichting van Dutch Technology Festival mogen wij als partner onze bijdrage leveren. We vinden het belangrijk om kinderen en jongeren op een leuke manier kennis te laten maken met food en techniek. Het festival is hiervoor uitermate geschikt. Tijdens Dutch Technology Festival nemen wij deel aan diverse activiteiten. Bovendien trappen we het festival al ruim een week eerder af met het pre-event: de HighTech Ontdekkingsroute.

Jongeren kunnen het hele jaar door trouwens kennis maken met ons en ons bedrijf. We werken op verschillende manieren samen met het onderwijs in de Brainportregio. Voor de hoogste klassen van het primair onderwijs hebben we -samen met een docent uit het primair onderwijs- een interactieve rondleiding ontwikkeld. De rondleiding blijft boeien van begin tot eind. Ook leerlingen uit het voortgezet onderwijs, het MBO en het HBO zijn bij ons van harte welkom om kennis te maken met ons bedrijf. De mogelijkheden hiervoor zijn divers. Samen met scholen organiseren wij  -interactieve- rondleidingen, opdrachten of stages. Wij vinden het belangrijk om jongeren een kans te geven en een kijkje in onze keuken te geven. Ze kunnen op basis van hun ervaringen in ons bedrijf -en in dat van andere bedrijven- een weloverwogen keuze maken voor hun profiel of studierichting.

Onze partners