#DutchTechFest
Dutch Tech Fest on Facebook Dutch Tech Fest on Instagram Dutch Tech Fest on Twitter Dutch Tech Fest on LinkedIn Dutch Tech Fest on Youtube

Schrijf je hier in voor het ochtendprogramma van DT Talks Students | 09.30 – 12.30 uur

Tof dat je interesse hebt in de talks met Prof. Maarten Steinbuch (Universiteitshoogleraar TU/e) en André Kuipers (astronaut, wetenschapper, arts).

Schrijf je nu in:


Als je je inschrijft, verwachten wij ook dat je aanwezig bent, wij stemmen hier de catering op af. Een week voorafgaand aan Dutch Technology Festival | DT Talks Students sturen we de laatste praktische informatie over deze ochtend. Heb je nu al vragen? Mail dan naar m.dewit@brainportdevelopment.nl.

18 mei 2022

Artikel Innovation Origins: Dutch Technology Festival brengt de top van Gaming & Esports naar Eindhoven

De Brainport Eindhoven regio maakt zich op voor het Dutch Technology Festival, de opvolger van de Dutch Technology Week (15 t/m 18 juni). Het feest der techniek is in meerdere opzichten anders dan voorgaande edities. Naast de nieuwe naam, vinden de evenementen dit jaar plaats op een gecentreerde plek in het Klokgebouw in Eindhoven. Maar, er blijft ook veel hetzelfde. Zo is en blijft technologie de rode draad en staan er veel bekende headliners op de line-up.

12 mei 2022

Gamefanaten opgelet: zet zaterdag 18 juni in je agenda!

Jouw favoriete gamers en games komen in het bomvolle programma voorbij met veel aandacht voor Minecraft, League of Legends, FIFA, Fortnite en nog veel meer. Ontdek welke talenten onderdeel uitmaken van de line-up!

15 t/m 18 juni: bomvolle line-up is bekend

Het Dutch Technology Festival trapt af op zaterdag 11 juni met een kijkje in de keuken bij techbedrijven in Branport Regio tijdens de High Tech Ontdekkingsroute. Tussen 15 en 18 juni is er een bomvolle line-up voor jong en oud met o.a. Quiz Night XL, Gaming & Esports, DT Talks Students, Night Of The Nerds en Mission Tech. Bekijk de volledige line up hier!

Onze partners