#DutchTechFest
#DutchTechFest
Dutch Tech Fest on Facebook Dutch Tech Fest on Instagram Dutch Tech Fest on Twitter Dutch Tech Fest on LinkedIn Dutch Tech Fest on Youtube

15 mei 2022

Ontmoet young professionals uit tech | NXP Semiconductors | partner

Werken in een technische sector: hoe ziet je werkdag er dan uit? Ontmoet young professionals uit tech: Engineer Tristan Stolk van VDL Systems.

Als onderdeel van VDL Groep, is VDL Systems dé turnkey partner in RVS-machinebouw. Met het moderne machinepark en circa 185 vakmensen produceren en bouwen zij machines en systemen die door hun klanten worden geleverd aan de wereldwijde voedselverwerkingsindustrie.

De machinefabriek in Uden is compleet uitgerust voor het bewerken van roestvast staal, aluminium en kunststoffen. Daarnaast bieden ze (gerobotiseerde) lascapaciteit en beschikken ze over voldoende assemblageruimte waardoor ze binnen de fabriek niet alleen enkelstuks machines, maar ook zeer grote series en zelfs complete productielijnen kunnen opbouwen.

Samen met zowel innovatieve start-ups als toonaangevende OEM-klanten, bedenken en ontwikkelen de professionals bij VDL Systems nieuwe productietechnieken, machines en systemen.

Onze partners