#DutchTechFest
Dutch Tech Fest on Facebook Dutch Tech Fest on Instagram Dutch Tech Fest on Twitter Dutch Tech Fest on LinkedIn Dutch Tech Fest on Youtube

Dutch Technology Festival

De 11e editie van Dutch Technology Festival was van 15 tot en met 18 juni 2022. We lieten festivalgangers zien en beleven dat technologie fun is en oplossingen biedt voor vraagstukken in o.a. gezondheidszorg, mobiliteit en duurzame energie waar zij een bijdrage aan kunnen leveren.

Na tien succesvolle edities kreeg Dutch Technology Week een vernieuwde opzet en nieuwe naam: we gingen verder als Dutch Technology Festival.

De roep om technisch talent blijft onverminderd groot. Voor jonge denkers en doeners zijn er volop mogelijkheden voor een relevante en interessante studie en/of baan in de techsector. Die boodschap stond centraal tijdens Dutch Technology Festival: hier geven we technologie letterlijk én figuurlijk het hoofdpodium. Hightech is een belangrijke sector voor de Nederlandse economie. De sector draagt bij aan het ontwikkelen van oplossingen voor maatschappelijke vraagstukken en levert echt topprestaties. En daar zijn we ontzettend trots op! Om dit trotse gevoel te delen werkte bedrijven, overheden en kennisinstellingen samen aan een festival vol met technologische verrassingen.

Kwam beleven & ervaren
Iedereen kon tijdens Dutch Technology Festival zien, voelen en ervaren hoe kansrijk en uitdagend het is om mee te werken aan uitvindingen die de wereld veranderen.

Wil je deelnemen of wil je meer informatie? Stuur dan een bericht naar info@dutchtechnologyweek.com

Onze partners