#DutchTechFest
#DutchTechFest
Dutch Tech Fest on Facebook Dutch Tech Fest on Instagram Dutch Tech Fest on Twitter Dutch Tech Fest on LinkedIn Dutch Tech Fest on Youtube

Ontdek de maatschappelijke impact van technologie tijdens Dutch Technology Festival!

Van 6 tot en met 8 juni 2024 beleven jongeren in Brainport Eindhoven dat technologie fun is en oplossingen biedt voor vraagstukken in health, mobility, food, security en energy.

6 & 7 juni 2024: Het Klokgebouw transformeert tot hightech experience

De vraag naar technisch talent is groot. In alle sectoren. Op elk niveau. Voor technische denkers en doeners zijn de mogelijkheden voor een relevante en interessante studie en/of baan in de tech-sector eindeloos. Die boodschap staat centraal tijdens Dutch Technology Festival: hier geven we technologie letterlijk én figuurlijk het hoofdpodium. In het Klokgebouw Eindhoven ga je op 6 en 7 juni technologie proeven, ervaren, beleven en ontdekken op het gebied van health, mobility, food, security en energy. En je krijgt meteen een beeld welke studie hier dan bij hoort!

8 juni 2024: High Tech Ontdekkingsroute

Hightech is een belangrijke pijler voor de Nederlandse economie. De sector draagt bij aan het ontwikkelen van oplossingen voor maatschappelijke vraagstukken en levert topprestaties waar we in onze regio trots op zijn. Tijdens het festival zetten bedrijven en kennisinstellingen op 8 juni hun deuren wagenwijd open. Zij bieden een kijkje achter de schermen tijdens de High Tech Ontdekkingsroute.

Wil je deelnemen of wil je meer informatie? Stuur dan een bericht naar info@dutchtechnologyweek.com

Onze partners