#DutchTechFest
#DutchTechFest
Dutch Tech Fest on Facebook Dutch Tech Fest on Instagram Dutch Tech Fest on Twitter Dutch Tech Fest on LinkedIn Dutch Tech Fest on Youtube

9 juni: 14:00 – 17:00 uur
Klokgebouw Eindhoven
Free entrance

Who
Students

Meld je aan via deze link

Doelgroep Studenten

9 juni: #DutchTechFest meets Students

Free lunch, pitches from professionals & drinks op 9 juni bij het Klokgebouw!
‘The Future of Tech is Now, and what’s in it for you?!’

Hé tech-student! In de Brainport Regio liggen de kansen en mogelijkheden voor jouw loopbaan voor het oprapen, maar weet jij eigenlijk al hoe jouw ideale toekomst eruitziet? Welke innovaties zijn op dit moment de wereld aan het veranderen en wat zijn eigenlijk de technologiën van morgen? Ontdek de vijf techmarkten waarin Eindhoven uitblinkt  – in welke maak jij straks het verschil..?

Het jaarlijkse Dutch Technology Festival – dé week waarin tech centraal staat in Eindhoven en omgeving – brengt de technische wereld en de engineers van de toekomst samen. In samenwerking met onder andere TU/e, Philips, ASML en Brainport is het programma dit jaar geoptimaliseerd.

Op 9 juni ontmoet je nu ruim 30 technische bedrijven in het Klokgebouw: ze delen hun innovaties en technische kennis. Een unieke kans om niet met recruitment te maken te krijgen, maar échte inzichten te krijgen in de tech bedrijven van nu.

Ontvang gratis lunch, woon pitches bij, spreek bedrijven en ontdek de potentie van de Eindhovense Tech Markten. Niet te missen dus!

Programma

Ontdek tussen 14.00 en 14.00 uur de vijf area’s vol innovaties over health, food, security, mobility en Energy/sustainability. Om 14.45 uur start het pitchprogramma waarbij je diverse pitches bijwoont van young professionals in jouw toekomstige werkveld:

14.45 uur: Gijs van den Heuvel (Bosch) | Area: Security & Tech
15.00 uur: Anna van den Boom (InPhocal) | Area: Food & Tech
15.15 uur: Arno de Becker (Pillo) | Area: Health & Tech
15.30 uur: Ronald Saak (Rabobank) | Area: Security & Tech

Time: 14:00 – 17:00 uur

Location: Klokgebouw in Eindhoven

Zet het alvast in je agenda – dan kan je het in ieder geval niet vergeten!

Wil jij alles weten over hoe het is om te werken in tech? Meld je dan aan (je ontvangt daarna meer informatie)!

Onze partners