#DutchTechFest
#DutchTechFest
Dutch Tech Fest on Facebook Dutch Tech Fest on Instagram Dutch Tech Fest on Twitter Dutch Tech Fest on LinkedIn Dutch Tech Fest on Youtube

18 juni 2020

Terugblik – DTW online edition – 8 t/m 13 juni 2020

Wij kijken terug op een hele bijzondere week, met verhalen, video’s, workshops en een live quiz over technologie. En dit alles dus helemaal online! Het gevarieerde programma is goed ‘bezocht’, via de website en de DTW- social media kanalen. Om na te genieten en ter inspiratie sturen we je hierbij een korte impressie van de week.

Terugkijken
Heb je iets gemist of wil je bijvoorbeeld de podcast met Frits van Hout nog eens beluisteren of de video over de drone BlueJay terugkijken? Geen probleem: alle activiteiten blijven online staan op de website www.dutchtechnologyweek.com

DTW2021
De zomer staat voor de deur! We gaan genieten van de vakantie en achter de schermen denken we alvast na over de volgende DTW. Hoe en wat, dat is nu nog de vraag maar de datum is al wel bekend: 31 mei tot en met 5 juni 2021. Ben jij er dan ook weer bij?

Tot slot: dank aan alle partners en iedereen die mee heeft geholpen om deze online DTW tot een succes te maken, en onze speciale dank aan het Regio Fonds want zonder hun bijdrage was het niet mogelijk geweest deze week te realiseren.

Een hele fijne zomer!

Onze partners