DTF on Facebook DTF on Instagram DTF on Twitter DTF on LinkedIn DTF on Youtube

VDL

Kracht door samenwerking. Dat is de basis van VDL Groep, het internationale industriële familiebedrijf met het hoofdkantoor in Eindhoven. Deze onderneming is in 1953 door Pieter van der Leegte opgericht en werd in 1966 door zijn zoon Wim van der Leegte overgenomen en uitgebouwd. Aanvankelijk was VDL Groep specialist in metaalbewerking. Vervolgens is het portfolio aangevuld met kunststofverwerking, de ontwikkeling, productie en verkoop van bussen, en heeft het bedrijf zich ook gespecialiseerd in de hightech-toelevering voor onder andere de halfgeleiderindustrie.
VDL Groep is groot in toeleveringen en halffabricaten, maakt eigen eindproducten, zoals veersystemen, de geautomatiseerde inrichting van autofabrieken, warmtewisselaars en containerhandlingsystemen, en beschikt het met VDL Nedcar in Born over de enige personenautofabriek in Nederland waar voor derden seriematige assemblage plaatsvindt.
VDL Groep innoveert door een combinatie van vakmanschap, ondernemerschap en hoogwaardige machines. De bedrijvengroep voegt de slagkracht van een multinational samen met de platte organisatie en de open, informele werksfeer van een familiebedrijf waar doorgroeimogelijkheden en continuïteit voorrang krijgen.

Sinds 2016 staat de derde generatie van de familie Van der Leegte aan het roer. VDL Groep is met ongeveer 15.000 medewerkers in 20 landen actief. De groep omvat meer dan 100 werkmaatschappijen, elk met een eigen specialisme, die onderling intensief samenwerken. De gecombineerde jaaromzet in 2020 bedraagt 4,7 miljard euro.

Werken bij VDL
Werken bij VDL betekent werken in een hightech omgeving voor verschillende markten zoals de semiconductor industrie, automotive industrie, medische sector, solar, energiemarkt en voedingsmiddelenindustrie. Wij zijn altijd op zoek naar mensen die zowel zichzelf als VDL Groep verder willen ontwikkelen. We beschikken over diverse functies op allerlei werkterreinen en niveaus van productie tot en met managementfuncties: projectmanagement, engineering, inkoop, verkoop, logistiek, kwaliteit, automatisering, onderhoud en productie (o.a. verspanen, elektro, lassen, assemblage).
VDL is een familiebedrijf dat met twee voeten op de (bedrijfs)vloer staat. Een informele, open sfeer, aanpakken, samenwerken en durven ondernemen zijn kenmerken die bij de no-nonsense cultuur van VDL Groep horen. Je krijgt alle kansen om jouw resultaatgerichte aanpak te tonen door de grote mate van zelfstandigheid en verantwoordelijkheid die je binnen je functie.

 

Meer informatie:
www.vdlgroep.com
www.werkenbijvdl.nl

Onze partners