#DutchTechFest
Dutch Tech Fest on Facebook Dutch Tech Fest on Instagram Dutch Tech Fest on Twitter Dutch Tech Fest on LinkedIn Dutch Tech Fest on Youtube
VDL Groep

Het verschil maken voor de wereld van morgen
Bij VDL Groep geloven we dat technologie ons leven en de samenleving helpt te verbeteren. Onze activiteiten zijn samen te vatten in 5 werelden: Mobility, Science, Technology & Health, Energy & Sustainability, Infratech en Foodtech. Elk van deze werelden heeft zijn eigen kenmerken en uitdagingen, waarbij VDL een unieke rol speelt als het aankomt op het ontwikkelen én produceren van zeer diverse industriële en innovatieve producten, machines, onderdelen of diensten en totaaloplossingen. Soms zichtbaar, soms voor het oog verborgen. Hierin zijn we altijd gedreven om samen het verschil te maken. Door te denken, én te doen. En door de combinatie van vakmanschap en innovatie. Wij zijn VDL. Wij staan voor kracht door samenwerking.

Ons familiebedrijf bestaat sinds 1953 en is inmiddels uitgegroeid tot meer dan 100 bedrijven en een jaaromzet van 4,9 miljard euro. Met ongeveer 15.000 collega’s zijn we actief in 20 landen, in diverse vakgebieden en markten. Dat biedt jou veel mogelijkheden om te leren, te groeien en te innoveren. En dat faciliteren we graag! Of dat nu is in engineering, projectmanagement, elektronica, software, IT, productie, inkoop of kwaliteit. Kijk op www.werkenbijvdl.nl voor jouw mogelijkheden.

Maak kennis met VDL tijdens Dutch Technology Festival 2022

We zijn trots op onze technologieën! En dat laten we graag aan jou zien tijdens een van de events tijdens Dutch Technology Festival 2022. Bezoek ons tijdens:

Onze partners