#DutchTechFest
#DutchTechFest
Dutch Tech Fest on Facebook Dutch Tech Fest on Instagram Dutch Tech Fest on Twitter Dutch Tech Fest on LinkedIn Dutch Tech Fest on Youtube

28 april 2022

Vrijwilligers gezocht voor Dutch Technology Festival

Op zaterdag 11 juni en woensdag 15 juni tot en met 18 juni vindt het Dutch Technology Festival plaats. Er is een fantastische line-up waarin we de fun van technologie laten zien en beleven. Om iedereen de ultieme belevenis te laten ervaren hebben we jouw hulp nodig!

Bekijk de flyer voor meer informatie

Vrijwilligers gezocht
Op woensdag 15 tot en met zaterdag 18 juni hebben we op één of meerdere dagen vrijwilligers nodig om het festival vlekkeloos te laten verlopen. We zijn op zoek naar mensen die festivalgangers willen ontvangen en wegwijs maken voor Central Area, basisschool-klassen begeleiden tijdens Mission Tech of een toegangscheck doen bij DT talks Students of Gaming & Esports.

Bijzonderheden
Als vrijwilliger en teamlid krijg je van ons een t-shirt (CREW Dutch Technology Festival) en wordt er voor de lunch en drankjes gezorgd. Spreek je alleen engels? Engelstalige vrijwilligers zijn van harte welkom! Ook aan de reiskostenvergoeding is gedacht.

Lijkt het je leuk om te helpen tijdens het grootste en tofste tech-event van Nederland? Neem contact op met Monique de Wit:

m.dewit@brainportdevelopment.nl
06-8178 7029

Onze partners